PEH med større status i Augsburg

 

Unge Pierre-Emile Højbjergs status er blevet større på lejeopholdet i Augsburg

Pierre-Emile Højbjerg er på kort tid gået fra at være lovende talent i en verdensklasse trup til nærmest at være stjernen i et mindre stjernespækket mandskab efter at lejeaftalen fra Bayern München til Augsburg gik igennem tidligere i januar. Højbjerg selv er glad for den nye rolle:

“Jeg kommer ind her og har et navn. Jeg har en rolle at spille. I Bayern er der jo spillere, der tjener lidt mere end mig og har spillet lidt flere VM-finaler og Champions League-finaler end mig,” fortæller Højbjerg til Ekstra Bladet.

Den formodede faste spilletid er også et plus danskeren ser frem til:

”Det hele er lidt større i Bayern, men det forandrer ikke, at jeg kan lære en masse her. Og med henblik på at komme hjem og spille på landsholdet, så er det så vigtigt, at jeg spiller fast uge efter uge i et halvt år.”

Pierre-Emile Højbjerg får muligvis Bundesligadebut for Augsburg, der i morgen møder Hoffenheim i forårets første kamp.

In this article