PL-klub kigger på Vejle-talent

Vejle-talentet https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun, som til dagligt spiller på Vejles u19-hold er i denne uge på besøg hos Premier League-klubben West Bromwich Albion.

Vejle er velkendt for at have en af Danmarks bedste talentudviklinger og nu kan de være på vej mod at sende endnu en spiller videre til en stor klub. Vejles u19-anfører https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun er på besøg hos West Bromwich Albion i denne uge.

– Vi fik en forespørgsel fra West Bromwich, der gerne vil se nærmere på https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun. De har fulgt ham gennem en længere periode, og da invitationen kom vurderede vi, at det var en god mulighed for https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun til at snuse til niveauet i en engelsk klub. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun skal i ugens løb træne med holdene fra U17- til U21-niveau, fortæller sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun spiller normalt midterforsvar og har i flere tilfælder siddet på bænken for Vejles førstehold – dog uden at være kommet på banen.

In this article