Rosenborg-træner sammenligner ny dansker med norsk ikon

Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen er fuld af begejstring for sin nye dansker i Trondheim-klubben, Emil Nielsen, som han sammenligner med et tidligere norsk klubikon.

Den nytilkomne Rosenborg-dansker Emil Nielsen fik i går, efter et langt sidestykke, taget hul på tilværelsen som professionel fodboldspiller i den norske storklub, hvor han tirsdag havde første træningsdag.

Rosenborgs træner, Kåre Ingebrigtsen, var mildt sagt glad for at have sin nye dansker med på træningsbanen. Ifølge træneren minder Emil Nielsen om det tidligere Rosenborg-ikon, Jahn Ivar “Mini” Jakobsen.

– Jeg har været i Danmark og set ham spille nogle gange. Han har nogle kvaliteter, vi trænger til at få ind på vores hold. Emil er rask, gennembrudsstærk og aggressiv i sin spillestil. Han minder faktisk meget om “Mini”, men er noget bedre uddannet, siger Kåre Ingebrigtsen til adressa.no og tilføjer:

– Han har de samme færdigheder. Han er en god afslutter, og kan lide at skære ind i banen fra venstre side og afslutte.

“Mini” Jakobsen scorede 55 mål i 128 kampe for Rosenborg i hans syv år i klubben, og er den tredjemest scorende spiller i klubbens historie.

In this article