Scholz: Jeg var ikke bange for konkurrencen i Anderlecht

Alexander Scholz valgte ikke Standard Liege, fordi han var bange for den store konkurrence i Anderlecht, der ellers også havde givet ham et tilbud.

Tirsdag blev Alexander Scholz præsenteret i den belgiske topklub Standard Liege. Der havde længe været et stort parløb mellem Anderlecht og Standard Liege, hvorfor danskeren selv måtte vælge til sidst.

Her valgte han altså at skrive en 4½ årig kontrakt med Standard. Herefter har Scholz modtaget kritik for ikke at vælge Anderlecht, der i Belgien anses som en lidt større klub end Standard. Men ifølge den danske forsvarer fravalgte han ikke Anderlecht, fordi han var bange for den store konkurrence om spilletid.

– Jeg var ikke bange for konkurrencen i Anderlecht. Uanset hvor du spiller, vil der være konkurrence. Når man skal træffe en sådan beslutning, er man nødt til at lytte til sig selv, og jeg har truffet mit valg uden et øjebliks tøven. Standard Liege er en særlig klub, og efter at have snakket med ledelsen og træneren var jeg slet ikke i tvivl, fastslår Alexander Scholz overfor Het Laatste Nieuws.

Alexander Scholz har mulighed for at male til genmæle mod Anderlecht allerede på søndag, hvor Standard og Anderlecht mødes.

In this article