Sejr i Scholz-debut mod tidligere transferbejlere

Alexander Scholz var en omdiskuteret herre i det belgiske transfervindue. Han valgte Liége for snuden af Anderlecht, og i dag vandt førstnævnte med 2-0 i hans debut.

Alexander Scholz har de sidste uger været en meget ombejlet herre. Den tidligere Lokeren-spiller havde især Anderlecht og Standard Liége oppe at vende, og det endte med at det var det sidstnævnte hold der hev fisken i land for en sum der menes at lede op omkring de 20 millioner danske kroner. I dag fik Alexander Scholz så debut imod… Anderlecht. Hvem ellers?

Og det virkede helt igennem til at være det helt rigtige skifte, for Liége var det bedste hold i kampen, hvilket man også endte med at kunne se på scoretavlen. Ciman og Igor de Carmago scorede nemlig begge i anden halveg, og sikrede Standard en solid 2-0-sejr over Anderlecht i topopgøret. Alexander Scholz fik fuld tid i midterforsvaret ved siden af den førnævnte Ciman.

Standard Liége ligger derfor på nuværende tidspunkt nummer fire, men det er dog en placering der senere søndag kan blive overdraget til Gent, der hjemme tager imod midterholdet fra Oostende.

Alexander Scholz er 22 år gammel og har tidligere spillet i Vejle, islandske Stjarnan og belgiske Lokeren.

In this article