Silkeborg henter stortalent op på førsteholdet

Silkeborg IF oplyser på sin hjemmeside, at man henter forsvarstalentet Tobias Salquist op på førsteholdet.

Som Superligaklubben Silkeborg IF torsdag kan meddele på sin hjemmeside, har man lavet en fuldtidskontrakt med 19-årige Tobias Salquist, som hidtil har haft sin daglige gang på Silkeborg Fodbold College, klubbens ungdomsafdeling.

I løbet af det seneste år har han gennem hyppige træningspas med førsteholdet fået snuset til tilværelsen som professionel fodboldspiller. Trænerteamet har været tilfreds med de evner, han fremviste her, og det har nu resulteret i en fast kontrakt.

– Det er jo det, jeg har kæmpet for. Min drøm om at kunne leve af at spille fodbold er gået i  opfyldelse. En fuldtidskontrakt har været mit mål, og det er nu gået i opfyldelse. Det er meget stort for mig, siger den blonde forsvarsspiller om den kontrakt, som gælder for resten af 2015.

Tobias Salquist får trøjenummer 28 i SIF.

In this article