Sisto med hattrick i u21-storsejr

Pione Sisto fik sin længe ventede debut og scorede hattrick, da det danske u21-landshold vandt hele 7-1 over rumænske Dinamo Bukarest i en testkamp.

U21-landsholdet spillede fredag aften testkamp imod Dinamo Bukarest fra Rumænien. Jess Thorup valgte at lade FCM-kometten Pione Sisto starte på banen og han betalte godt tilbage for den tiltro.

Der skulle gå en del tid før danskerne fik knækket rumænerne, men i det 34. minut kom kampens første mål så og det var Pione Sisto, som sendte bolden nydeligt i mål og derfra stod den på dansk dominans.

Dinamo Bukarest bed ikke meget fra sig og havde brug for hjælp fra Riza Durmisi for at score. Den danske venstreback var uheldig i en situation og sendte bolden i eget net til 1-1.

2-1 blev det så i det 54. minut, hvor Sisto endnu en gang var på pletten. Denne gang sendte han bolden i mål med et frækt lob.

Blot et par minutter efter, var Pione så i oplæggerens rolle, da han serverede bolden på et sølvfad for Emiliano Marcondes, som bragte Danmark foran med 3-1.

Pione Sisto var ikke færdig med at trylle og noterede sig for endnu en scoring, da han i 68. minut var først på en returbold og dermed sikrede sig et hattrick i hans første U21-optræden.

Så var det pludselig Aab-spillernes tur til at vise sig frem, da først Andreas Bruhn scorede til 5-1 og efterfølgende Frederik Børsting til 6-1.

I overtiden fik Emiliano Marcondes endnu engang scoret og dermed endte kampen med slutresultatet 7-1.

In this article