Sloth med fuld spilletid i Leeds-exit

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth fik for en gangs skyld spilletid da Leeds blev ekspederet ud af FA Cuppen af Premier League-holdet Sunderland.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth spillede hele kampen da Gus Poyets mandskab, Sunderland, ekspederede Leeds United ud af FA Cuppen. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth har savnet spilletid på det seneste og efter han har startet ude en del kampe, var danskeren endelig med imod nordenglænderne.

Sunderland dominerede kampen fra første fløjt og kampen skulle vise sig at blive afgjort efter blot en halv time. Det var hollænderen, Patrick van Aanholt. der afgjorde kampen med hans første FA Cup mål. Derfor er Sunderland videre til runde af FA Cuppen, med en alligevel sikker sejr over Leeds United og https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth.

Det kunne være at manager, Niel Redfearn, opdagede Sloths kæmpe talent, og så noget i ham. Sloth spillede en ok kamp, hvis man så bort fra nederlaget. I hvert fald kunne dette have været danskerens chance for en startplads i Leeds næste kamp imod Birmingham. Leeds ligger i øjeblikket nummer 20 i “the Championsship” og de er heller ikke inde i den bedste stime.

In this article