Sloth: Pludselig var jeg ude

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth har ikke haft et ophold i Leeds helt efter planen, hvor han nok engang er røget ud i kulden. Midtbanespilleren undrer sig over forløbet i den engelske Championship-klub.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth blev i sommers solgt fra AGF til Leeds og her er der svinget mellem startede med spilletid og ros fra manageren til at være helt væk fra førsteholdet. Nu er den danske midtbanespiller endnu engang røget ud af startopstillingen, hvilket undrer Sloth.

– Jeg har ikke været skadet, mens jeg har været i Leeds, og generelt synes jeg, at det har været et underligt forløb, fortæller Sloth til Aarhus Stiftstidende.

– Pludselig var jeg ude, og pludselig var jeg tilbage i startopstillingen igen i starten af året, hvor jeg også fik ros for mine præstationer, men senest har jeg så været udenfor igen, men jeg kan ikke gøre andet end at gøre det så godt som muligt til træning, og når jeg får chancen, og så må jeg bare håbe på, at vinden snart vender for mig.

Den 22-årige midtbanespiller har spillet 11 kampe for Leeds indtil nu.

In this article