Sporting-dansker om skifte: Sker der, så sker det

 

Seejou
Seejou Kings situation i Sporting ser ikke alt for god ud.

 

Sporting Lissabons dansker, Seejou King, mangler stadig sit gennembrud for den portugisiske klub. Derfor afviser han ikke et snarligt skifte.

Seejou King skiftede i 2013 fra FC Nordsjælland til Sporting Lissabon i Portugal, efter en god start er King dog kommet et stykke fra førsteholdet.

Den danske back håber på, at han skal spille sig ind i varmen på førsteholdet, men sker det ikke, er han indstillet på et skifte.

– Jeg arbejder hårdt på at komme tilbage på førsteholdet. Men hvis det ikke sker, er jeg selvfølgelig nødt til at finde noget andet. Alt kan ske. Jeg siger ikke, jeg skifter nu, men sker det, så sker det, siger King til bold.dk, og fortsætter.

– Jeg snakker løbende med min agent, og så må vi se, hvad det bliver til. Jeg er åben for det hele. Min kæreste og jeg har lige fået barn, så det skal også med i overvejelserne, og jeg siger ikke ja til hvad som helst.

22-årige Seejou King vil ikke udelukke at spille en periode i en mindre klub i håbet om et senere gennembrud på øverste hylde.

– Jeg skal først og fremmest finde et sted, hvor jeg kommer til at spille fast på et førstehold. Jeg er realistisk, så jeg siger ikke, jeg skal til en eller anden storklub. Jeg tager gerne et skridt ned for at gå to frem, fastslår King.

Seejou King har kontrakt med Sporting til 2016.

In this article