Symons om Vigen: Jeg har lyst til at sparke mig selv

Lasse Vigen blev skiftet ud af Fulhams FA Cup-kamp i går efter blot en halv time pga. den lårskade, som har voldt ham problemer i de seneste uger. Træner Kit Symons fortryder, at han lod Vigen spille.

Stortalentet Lasse Vigen Christensen fik kun den første halve time, da Fulham i går eftermiddags spillede 0-0 mod Wolverhampton i FA Cuppen. Vigen mærkede lårskaden, som har holdt ham ude af juleprogrammet i Championship de seneste uger, og træner Kit Symons fortryder, at han satsede med Vigens skade:

– Det er skuffende. Jeg har lyst til at sparke mig selv lidt, for jeg havde helt udelukket Lasse, men så i torsdags trænede han på 75 procents styrke med fysserne, og de sagde, at han var helt ok. I går (fredag, red.) testede vi ham så på 100 procent, og han havde det fint, men i første halvleg kunne han så mærke noget. Det var meget lidt, men jeg dummede mig. Jeg ville have ønsket, at jeg havde holdt mig til den oprindelige plan, udtalte den tidligere caretaker til Ealing Gazette efter kampen.

Overfor Fulhams officielle hjemme slår Symons dog fast, at han ikke tror, at skaden er blevet forværret:

– I dag (i går, red.) mærkede han en lille bitte smule, og jeg tror ikke, der er sket ekstra skade, beroliger han.

Lasse Vigen har i denne sæson været én af de helt store oplevelser på et skuffende Fulham-hold i bedring, efter Kit Symons i september 2014 erstattede Felix Magath som caretaker og sidenhen manager på Craven Cottage.

In this article