Transferkrig om Scholz

Anderlecht er angiveligt meget tætte på at hente Alexander Scholz, men nu er en anden belgisk storklub kommet ind i kampen om ham.

Der blev før på ugen meldt ud på storklubben Anderlechts hjemmeside, at man var blevet enige med Lokeren om et køb af danske Alexander Scholz. Derfra har det bare været et spørgsmål om tid, før den danske u21-landsholdsspiller ville blive præsenteret i hans nye klub.

Nu har situationen taget en spændende og uventet drejning, da Standard Liege nu også er klar på at hente Scholz til klubben. De skulle være kommet med et endnu bedre tilbud lønmæssigt og derfor er det nu uvist hvor danskeren skal hen.

Ifølge de belgiske medier har Lokeren meldt ud, at man hellere ser danskeren tage til Standard Liege på det grundlag af, at Anderlecht skulle have brudt regler i løbet af forhandlingerne. De skulle angiveligt have taget kontakt til Alexander Scholz, før klubberne var enige hvilket ikke er tilladt.

Så der er i øjeblikket ingen af klubberne der kan bide sig sikker i at hente forsvarsspilleren

In this article