U21-landsholdet spiller kamp tirsdag – Se truppen her!

Danmarks U21-landshold spiller tirsdag eftermiddag kamp imod Kinas U23-hold. Se startopstillingen og læs Jess Thorups ord her.

DBU_logo

Det var en decideret omgang bøllebank fra Danmarks side af, da U21-landsholdet i fredags smadrede Dinamo Bucharest på deres træningstur i Tyrkiet med hele 7-1. Tirsdag går det løs igen, og denne gang skal danskerne møde det kinesiske U23-landshold.

Start-11’eren til kampen er allerede kendt, da den tidligere tirsdag blev offentliggjort på U21-landsholdets Facebook-side. Og den afslører at der er tre spillemæssige ændringer, mens at der er lavet to udskiftninger.

I forsvaret bliver Brøndbys Riza Durmisi skiftet ud med AaB’s Jakob Blåbjerg. På midtbanen kommer en anden AaB’er i Andreas Bruhn ind i stedet for Marcus Ingvartsen, hvilket gør at Danny Amankwaa bliver rykket en tand længere frem fra den centrale midtbane til højrekanten.

Og selvom at Kina ikke umiddelbart er et udbredt fodboldland, så vil Jess Thorup ikke undervurdere kineserne. “Jeg har set lidt optagelser fra deres første kamp hernede i Tyrkiet, hvor de spillede mod Bayern Münchens andethold, og der spillede de meget lige op med dem. Det er hurtige og fysisk stærke spillere”, udtaler den danske landstræner til DBU’s web-tv, før han bagefter kategoriserer kineserne som “en stor mundfuld”.

Danmarks kamp starter 16:30.

DANMARKS TRUP:

Startopstillingen:
16. Jeppe Højbjerg, FCF
2. Frederik Holst, BIF
3. Patrick Banggaard, FCM
4. Pascal Gregor, FCN
5. Jakob Blåbjerg, AaB
6. Andreas Maxsø, FCN
7. Andreas B. Christensen, AaB
8. Christian Nørgaard, BIF
9. Danny Amankwaa, FCK
10. Andrew Hjulsager, BIF
11. Pione Sisto, FCM

På bænken:
1. Thomas Hagelskjær, AGF
12. Riza Durmisi, BIF
13. Jens Martin Gammelby, SIF
14. Marcus Ingvartsen, FCN
15. Frederik Børsting, AaB
17. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen, EfB
18. Morten Beck, SjE
19. Emiliano Marcondes, FCN
20. Patrick Olsen, Inter

In this article