Uffe Bech: Skifter ikke til bænken

Uffe Bech er åben for et januarskifte, men han vil ikke forlade FC Nordsjælland til fordel for en plads på bænken i en større klub.

Uffe Bech var i efteråret en markant profil på FC Nordsjællands mandskab, hvor han også er topscorer. Den lille kant var allerede i sommer tæt på et skifte til Mainz, og ifølge Ekstra Bladet har tyskerne ikke opgivet.

Bech er åben for at skifte væk fra FCN i januars transfervindue, men skal han gøre det, skal det være for at spille, hvilket er vigtigt forud for det U21-EM, der skal spilles til sommer.

– Skal jeg videre, skal det være et sted, hvor jeg ikke sidder på bænken. Spilletid betyder rigtig meget for mig. Det er vigtigt i forhold til U21-EM til sommer, siger Bech til Ekstra Bladet.

I FC Nordsjælland forholder man sig til, at Uffe Bech har kontrakt med klubben, og at der ikke er konkrete bud på bordet.

– Vi glæder os over, at der kommer henvendelser, og efter han har fået debut på landsholdet kan vi godt mærke, at der er flere, der holder øje. Men vi forholder os først til det, når der er noget konkret, siger sportschef Jan Laursen til Ekstra Bladet.

21-årige Uffe Bech har halvandet år tilbage af sin aftale med FCN.

 

In this article