Werder Bremen: Vestergaard har klasse

 

Werder Bremens sportsdirektør, Thomas Eichin, er glad for at have hentet unge Jannik Vestergaard, en spiller man i Werder Bremen har fuldt længe.

Werder Bremen kunne tirsdag meddele, at de har hentet danske Jannik Vestergaard i Hoffenheim, og det glæder sportsdirektør Thomas Eichin, at danskeren blev ledig på markedet.

– Vi er glade for at kunne hente en spiller som Jannik Vestergaard. Han har været interessant for mange klubber, men han ville til Werder. Han er 22 år, kaptajn for det danske U21-landshold og har spillet mere end 70 Bundesliga-kampe. Han bliver en gevinst for vores trup, siger Eichin til klubbens hjemmeside og fortsætter.

– Vi har kigget på ham længe og har udvist tålmodighed. Nu var situationen, at han ikke spillede, og vi kunne tilbyde ham et godt perspektiv. Vi vidste godt, at vi ikke kunne få en spiller med hans klasse, hvis han spillede fast. Men for os har det kun handlet om hans klasse.

Eichin tilføjer, at 22-årige Vestergaard med det samme kan bidrage i både det centrale forsvar og alternativ som defensiv midtbanespiller.

In this article