Yussuf P: Skifte ikke planlagt

 

Yussuf Poulsen har spillet fremragende i sin klub, RasenBallsport Leipzig, siden skiftet fra Lyngby. Trods sin succes, har han ikke planlagt et skifte.

Yussuf Poulsen skiftede i 2013 til den tyske 2. Bundesligaklub, RB Leipzig. Siden skiftet har han været klubbens bedste spiller, og i denne sæson har han scoret otte mål i 15 kampe. Det har også gjort ham særdeles eftertragtet, og klubben har også været ude og forlange hele 75 millioner for den unge danske kant. Yussuf P. har selv været ude og nedtone et skifte – i hvert fald de næste par dage:

Jeg snakker med min agent om, hvordan min karrierevej skal gå p.t. og de næste og, og jeg har ingen intentioner om at skifte i det her vindue, siger Poulsen til Ekstra Bladet.

Selvom danskeren har meget succes – og oveni købet vigtige landskampe – kender han ikke til interesse fra Bundesligaen:

– Jeg hører kun om det, hvis en ven sender et link og siger ‘prøv at se her’. Det sker faktisk jævnligt, og ellers så sender min mor det til mig, for hun ser alt. Men jeg har ikke hørt fra dem, tilføjer Poulsen.

Alt tyder på at Yussuf Poulsen ikke skifter her til vinter, men mange medier, eksperter og andre inden for emnet, spår ham at gå en stor fremtid i møde. Danskerens kontrakt udløber i sommeren 2017, og det er ikke sikkert at han bliver i klubben til den tid.

In this article