Yussuf Poulsen har ingen planer om at smutte

Yussuf Poulsen er glad for tilværelsen i sin tyske klub RB Leipzig og har ingen planer om at skifte fra klubben i det igangværende transfervindue.

Yussuf Poulsen har haft en rigtig god sæson i den tyske industriby Leipzig og har medvirket i at klubben ligger nummer syv i 2. Bundesliga efter 19 kampe. Han har ud af de 19 kampe spillet 15 styks og scoret otte gange. Det har medført i en heftig interesse fra endnu større klubber, men den danske landsholdsspiller har ingen planer om at vende klubben ryggen til.

– Jeg snakker med min agent om, hvordan min karrierevej skal gå p.t. og de næste og, og jeg har ingen intentioner om at skifte i det her vindue, fortæller Poulsen til Ekstra Bladet.

Yussuf Poulsen melder også selv ud at han ikke har hørt om nogen konkret interesse fra andre klubber bla. i Bundesligaen.

– Jeg hører kun om det, hvis en ven sender et link og siger ‘prøv at se her’. Det sker faktisk jævnligt, og ellers så sender min mor det til mig, for hun ser alt. Men jeg har ikke hørt fra dem, siger Poulsen.

RB Leipzig har før meldt ud, at man kræver 75 millioner kroner for den 20-årige Yussuf.

In this article