Zohore interessant for Serie B-klub

Kenneth Zohore er interessant for Serie B-klubben Vicenza, men en central angriber er ikke førsteprioritet for klubben i øjeblikket.

Zohore fik i midten af december forlænget sin kontrakt med Serie A-klubben Fiorentina og hurtigt sendte rygterne ham til Vicenza på en lejeaftale. På trods af at det i et stykke tid har været forholdvist stille omkring den danske angriber, har Paolo Cristallini, som er sportsdirektør i Serie B-klubben, nu været ude og bekræfte interesseren for Zohore, men tilføjer også at han ikke er klubbens førsteprioritet i januar-transfervinduet.

– Zohore? Det er en spiller, der interesserer os, men lige nu prioriterer vi at finde en kantspiller. Derefter kan vi tænke på en central angriber, fortæller Paolo Cristallini til det italienske medie Tuttomertacoweb.

Senest var Kenneth Zohore udlejet til svenske IFK Göteborg, hvor det blev til et par op- og nedture. Vicenza rykkede i sidste sæson op fra Serie C1 B og ligger i denne sæson nummer 13 i Serie B.

In this article