18-årig målscorer binder sig til EfB

Foto: Esbjerg fB
Foto: Esbjerg fB

Han har scoret massere af mål på Esbjerg fB’s ungdomshold. Derfor forlænger vestjyderne nu aftalen med deres 18-årige angriber i yderligere et år.

Han drømmer om at komme i betragtning til Esbjerg fB’s Superliga-trup til næste sæson. Og den drøm synes måske tættere på, eftersom 18-årige Søren Andreasen i dag har sat sin signatur på en etårig kontraktforlængelse med vestjyderne gældende for 1. juli i år.

Lige pt er målscoreren, der er en af de mest scorende i esbjergensisk ungdomsfodbold nogensinde, knæskadet efter et alvorligt uheld i sidste kamp af U19-ligaen. Men i Esbjerg tror man på, at Andreasen kan udvikle sig til en kommende Superliga-angriber.

– Søren har i alle ungdomsårene scoret mange mål. Han scorer alle typer af mål og har frækheden til at forfølge, hvad der for andre offensivspillere fremstår som umulige chancer. Denne værdifulde egenskab vil vi gerne dyrke og udvikle i hans første sæson som seniorspiller. Det skal ikke komme Søren til skade, at han i den sidste kamp før vinterpausen pådrog sig en langvarig knæskade, siger EfB’s ungdomselitechef og medlem af det sportslige udvalg, Niels Erik Søndergård til klubbens hjemmeside.

Søren Andreasen har allerede fået sin Superliga-debut for Esbjerg. Det gjorde han i en tredjerundekamp mod Aalborg Chang i DBU Pokalen i sidste sæson.

In this article