AGF forlænger med ung målmand

20-årige Thomas Hagelskjær har sat sin signatur på en ny kontrakt med AGF, der nu løber frem til sommeren 2018.

Han har spillet 17 U-landskampe for Danmark, og nu har han også forlænget sin kontrakt med NordicBet Liga-klubben AGF, så den nu løber frem til sommeren 2018. Endnu har han ikke spillet en førsteholdskamp i AGF, men klubben har set nok fra Thomas Hagelskjær, og har præmieret det med en ny kontrakt.

Umiddelbart ser vejen til spilletid i buret også lang ud for Hagelskjær, der pt er tredjemålmand i truppen bag både Steffen Rasmussen og Lukas Fernandes. Men det skræmmer ikke den unge keeper.

– Jeg har vægtet højt, at jeg har det godt i AGF med gode holdkammerater og trænere og i et godt træningsmiljø, hvor jeg tror, at jeg fortsat kan udvikle mig meget. Der er selvfølgelig et stykke vej endnu i forhold til spilletid, men jeg synes, at jeg er inde i en god udvikling, og jeg tror også, at jeg på sigt kan komme til at spille, siger Thomas Hagelskjær til klubbens hjemmeside.

Han åbner i samme ombæring for, at en udlejning til sommer måske er det optimale.

– Det er derfor, jeg har valgt at skrive under på en så lang kontrakt, men jeg er også godt klar over, at der på den korte bane ikke er udsigt til spilletid, og derfor vil jeg også være åben for at blive lejet ud til sommer.

AGF’s sportschef, Jens Andersson, er ligeså positiv stemt for at udleje den 20-årige målmand til sommer.

In this article