Augsburg og Højbjerg i remis med Frankfurt

 

Augsburg smed en føring på 2-0 væk på godt 30 minutter, da Frankfurt udlignede til 2-2 med 20 minutter tilbage. Pierre-Emile Højbjerg fik fuld tid.

Pierre-Emile Højbjerg fik fuld tid for sin nye klub, Augsburg, da de søndag aften smed en føring på 2-0 væk. Lige inden pausen reducerede modstanderen fra Frankfurt til 2-1, og med godt 20 minutter tilbage, udlignede angriberen Alexander Meier til 2-2, som blev kampens slutresultat.

Det var hjemmeholdets Ragnar Klavan, der var på pletten allerede efter syv minutter, hvor han bragte Augsburg foran til stillingen 1-0. Og godt en halv time senere, udvidede Raul Marcelo føringen til 2-0.

Højbjerg fik som forventet en plads i Augsburgs start-elleve, og fik derefter hele kampen på banen, der endte som sæsonens første remis for Augsburg.

In this article