Brandvarme Vestergaard: På rundens hold igen

Jannik Vestergaard er endnu engang at finde på Rundens Hold i Bundesligaen.

Den danske u21-landsholdsspiller Jannik Vestergaard er kommet helt forrygende i gang hos hans nye Bundesliga-arbejdsgiver Werder Bremen. Han er nu for anden gang allerede at finde på forskellige mediers udgave af Rundens Hold.

Første gang var efter kampen imod hans gamle klub Hoffenheim, hvor det til en 2-1 sejr og der blev det til en plads på det store tyske medie ARDs rundens hold.

Denne gang blev det så til en 3-2 sejr hjemme imod Pierre-Emile Højbjergs Augsburg, hvor den danske midterforsvar fik meget ros og blev udvalgt til en plads på rundens hold hos Bundesligaens officielle hjemmeside bundesliga.de.

Siden Vestergaards ankomst er det blevet til fire ud af fire sejre til Werder Bremen. Det har resulteret i at klubben i øjeblikket ligger på en ottendeplads. Næste kamp står de overfor Schalke 04 på udebane.

In this article