BT: Disse europæiske storklubber holder øje med Sisto


Det er ingen hemmelighed, at FC Midtjyllands Pione Sisto med al sandsynlighed er fortid på heden til somme. Ifølge BT er det ikke små klubber, der øjner muligheden for at spendere op mod 50 mio. kr. på den unge kantspiller.

20-årige Pione Sisto har været én af de helt store oplevelser i efterårets Superliga, og de imponerende præstationer har gjort Sisto til ét af de varmeste navne på rygtebørsen. Kombinerer man indsatsen hos FC Midtjylland med formodet spilletid til U21-EM til sommer, og muligvis også landsholdsdebut i foråret, kan midtjyderne ifølge BT regne med at tjene i nærheden af 50 mio. kr. på kantspilleren.

BT har talt med en anonym agentkilde, som beskriver interesseren for Sisto således:

– Pione Sisto er en af de ungdomsspillere i Europa, der snakkes mest om for tiden. Han vil blive set af mange klubber i stort set alle FC Midtjyllands kampe i foråret, og holder han sit præstationsniveau, bliver han solgt til sommer. Formentlig til en pris man sjældent ser i Norden.

De klubber, som holder særligt øje med Sisto, skulle omfatte bl.a. Juventus, HSV, Everton, Valencia, Werder Bremen og FC Porto. Sidstnævnte skal oven i købet have fået afvist et bud på 30 mio. kr. af nyrige FC Midtjylland i vinterens transfervindue.

Sisto betragtes som et af de største talenter på den europæiske scene, og det skal blive interessant at se, hvor midtjydernes guldfugl ender til sommer.

In this article