Dansk talent belønnet af engelsk traditionsklub

Den engelske har traditionsklub Nottingham Forest har belønnet unge Frederik Fisker med en professionel kontrakt.

Den unge forsvarsspiller Frederik Fisker, som i weekenden kunne fejre sin 17-års fødselsdag fik sig noget af en fødselsdagsgave fra sin engelske arbejdsgiver Nottingham Forrest.

Fisker skiftede i september fra Viborg til den engelske Championship-klub, hvor han fik en tre årig kontrakt, hvor de første to år i klubben skulle foregå på et såkaldt scholarship. Efter dette skulle han angiveligt være klar til en professionel kontrakt.

Han er dog i forbindelse med hans 17-års fødselsdag blevet belønnet med netop en professionel kontrakt, hvilket er mere end et år før tid.

– I hele efteråret har jeg haft 7-8 førsteholdstræninger, men der har ikke været nogle træninger i de sidste halvanden måned, da alt vores fokus i øjeblikket ligger på FA Youth Cuppen, hvor vi skal møde enten Manchester United eller Tottenham i kvartfinalen, fortæller Fisker til pl.dk

– Jeg har fået meget positiv respons efter mine træninger med førsteholdet. Rent fysisk er der forskel, men jeg synes, at mine træninger er gået rigtig godt deroppe. Jeg føler, at niveauet er utrolig højt og også højere, end jeg har prøvet før, men ser man bort fra det fysiske, synes jeg godt, at jeg kan være med.

Fisker er til dagligt en del af Nottingham Forests U18-trup.

In this article