Danskerfredag: Emil Kjeldsen

Idag bringer D´BOLD og Danskerfredag et interview med den 18-årige Randers spiller, Emil Kjeldsen, der tager plads på den centrale midtbane. Kjeldsen gik relativt sent i gang med sin karriere. Det er utroligt at Kjeldsen idag er et af Danmarks store talenter: “Jeg startede sent med min karriere hos Hobro, da jeg var syv år gammel, men jeg har altid troet på at blive professionel”.

Danskerfredag bringer idag et interview med unge Emil Kjeldsen der til dagligt optræder på den centrale midtbane for Randers FC. Den unge midtbanespiller er ikke den generelle bomber, men er til gengæld glade for assists.Ikke bare nu, men også da den unge dansker var mindre.

Dengang gik jeg helt klart mest op i at lave assist. Jeg var ikke den seriøse bomber med flere mål pr. kamp, men til gengæld elskede jeg at hjælpe mine holdkammerater med det.

Det er ikke kun assists der holdt ham i gang dengang. Han har specielt mange gode oplevelser da han var yngre.

– Det var stort at debuterer på U/16-landsholdet i Tyskland. Jeg har generelt haft en masse god oplevelser med mine holdkammerater. Mange udlandsture og sådan noget, som jeg altid vil huske.

Det er helt sikkert minderne og de gode oplevelser, som har holdt Kjeldsen i gang. Men var holder ham i gang nu? Er det træning eller noget andet?

– Du skal træne hårdt og godt. Jeg har trænet godt og fællesskabet er for mig ligeså vigtigt som fodbolden. Jeg elsker sporten, men fællesskabet man har med de andre spillere og trænere er unikt. De vil alle det bedste for én. Du skal også huske at sove nok og spise sundt. Ellers overhæler de andre dig fysisk og så bliver du sat af.

18-årige Emil Kjeldsen mangler stadig at bryde gennem i Superligaen, men årene er der til det og han er stadig ung, samt at han kun er 18 og har fået debut på ungdomslandsholdene. Det er en kommende stjerne vi har at gøre med her, så tag og hold øje.

 

In this article