Danskerfredag: Jannich Storch

I dag bringer D´BOLD og Danskerfredag et interview med den unge AB-keeper, Jannich Storch. Storch har tidligere tørnet ud for FC Nordsjælland. Storch har lige underskrevet ny kontrakt med AB, så et eventuelt skifte er ikke i tankerne: “Jeg har lige underskrevet ny kontrakt, så det er slet ikke i tankerne i øjeblikket. Men helt sikkert i fremtiden – der skal det prøves af.”

I dag bringer vi et interview med den danske AB-keeper, Jannich Storch. Storch er 21 år, og har tidligere erfaret meget trods sin unge alder – vundet et mesterskab og også været i truppen til Champions League.

– Jeg var med da FC Nordsjælland vandt mesterskabet. Det var meget fedt, også at være med i Champions League. Det er noget jeg kigger tilbage på.

Storch begyndte at spille fodbold da han var fire år gammel, og dengang var det ikke positionen, som målmand han gik mest op i. Det var da fedt at score.

– Jeg har ikke altid været målmand. Da jeg var mindre gik jeg mere op i at score nogle mål og have det sjovt. 

Storch fortæller også at det ikke kun var at score der var sjovt. Jannich husker glædeligt tilbage på, da det var “useriøst” at træne. Det savner han lidt.

– Jeg savner lidt dengang. Dengang gik man op i at score mål, men her på et højt niveau, kræver det meget af én. Klubben kræver meget til træning, men da har også udviklet sig fra hobby til job.

Jobbet kræver dog også en del. Man skal holde sin form ved lige og spise sundt selvfølgelig, men også træne meget.

– Jeg holder mig selv i gang med en sund kost og god træning. Uden det vil jeg nok tabe niveau, så for mig er det vigtigt med en sund kost.

Man kan se på Storchs karriere at han har opnået meget allerede som 21-årig, men det må også have været hårdt, da det hele er gået så hurtigt.

– Jeg synes jeg klarede skiftet fra ung til senior fint. Man skal vænne sig lidt til det, men ellers synes jeg at jeg klarede det meget godt. 

Unge Storch har en glimrende fremtid i vente, hvis han holder niveau. Han har selv udtalt at han gerne vil prøves af i udlandet, men senest har han underskrevet en ny kontrakt med AB fra 1. Division. Den unge keeper kom i 2014 fra FC Nordsjælland, som valgte ikke at forlænge kontrakten med Storch. Siden da, har unge Storch spillet for han nuværende klub AB.

 

In this article