Danskerrige Twente uden en viking på banen i nederlag til Vitesse

 

De ellers danskerglade, FC Twente, var i dag uden én eneste dansk viking på banen da holdet hjemme tabte til Vitesse – Joachim Andersen var dog på bænken.

I Twentes trup plejer der at være minimum to danskere, med anfører Bjelland på banen – men ingen dansk viking optrådte for det hollandske hold der her i eftermiddags tabte 1-2 på hjemmebane til Vitesse. Vi snakker om Andreas Bjelland, Kasper Kusk og Joachim Andersen. Sidstnævnte Joachim Andersen sad på bænken gennem hele kampen, imens de to andre var ude af truppen.

Bjelland var på det seneste frustreret over at lukke fire mål ind imod Ajax, men han måtte have været endnu mere frustreret hvis han var med i dag, da Vitesse snød Twente dybt inde i overtiden. Kasper Kusk har kun optrådt i ni af sæsonens kampe indtil videre – deriblandt uden at score – og det er nok til at sætte ham af.

Zakaria Labyad bragte udeholdet i front efter 17 minutter og med ti minutter igen udlignede mexicaneren, Jesús Manuel Corona. Men i overtiden dukkede georgieren, Valero Kazaishvili, op og afgjorde kampen til Vitesses fordel. Med sejren overhæler Vitesse, Twente eftersom de to hold før aftenens kamp var á point. Kampens dansk islæt, Joachim Andersen, var ikke på banen, men sad i dag på bænken for femte gang.

In this article