Esbjerg-Nielsen forventer at få chancen snart

Esbjerg-spilleren https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen slår fast i et interview med klubbens hjemmeside, at han forventer spilletid snart.

U21-landsholdsspilleren https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen kæmper fortsat for et endeligt gennembrud hos Esbjerg fB. Spilleren, som nu er 20 år gammel, forventer at få spilletid snart, trods nyankomsten af svenske Erik Friberg denne vinter, og udtaler til klubbens hjemmeside:

– Det giver mig bare mere blod på tanden (at Friberg er ankommet, red.) og skærper mig, at der er kommet en ny spiller på den centrale midtbane, og jeg er blevet endnu mere opmærksom på, hvad jeg skal forbedre.  Det gælder især duelspillet, og hvordan jeg skal placere mig på banen. Det nye presspil passer rigtig godt til min aggressive spillestil, siger Nielsen og tilføjer hvad angår konkurrenterne og ham selv:

– Jeg har nogle andre kvaliteter, blandt andet at jeg er rigtig godt med offensivt, jeg er målfarlig, og jeg kan lægge op til mine medspillere. Jeg valgte i efteråret at forlænge aftalen med EfB frem til 2017 med henblik på at slå igennem. Efter en god periode i forberedelserne har jeg en forventning om snart at få chancen.

Han er dog ikke den eneste, som har gode tanker om sig selv hvad angår det offensive spil. Esbjergs cheftræner Niels Frederiksen udtalte sig om sin tilfredshed med Nielsens offensive kvaliteter, til klubbens hjemmeside, efter kontraktforlængelsen med spilleren, i efteråret:

– Han begyndte sin seniorkarriere med at spille på kanten, men hans kompetencer – evnen til at suge bolden til sig og bevare overblikket under pres fra alle sider – kommer bedst til udtryk centralt på banen.

På trods af denne udtalelse foretrækker træneren stadigvæk konkurrenterne og har altså ikke valgt at lade Nielsen starte i flere end tre kampe siden kontraktforlængelsen med spilleren.

In this article