Esbjergs venstreback vil til Tyskland

Jonas Knudsen tager gerne imod et sommerskifte til Tyskland.

Flere profiler har i vinteren forladt Superliga-klubben Esbjerg fB. Blandt dem er Eddi Gomes og Jakob Ankersen rejst til udlandet til henholdsvis Kina og Sverige. Og nu vil endnu en profil gerne gentage samme opskrift.

Den indlægsdygtige venstreback, Jonas Knudsen, drømmer således om at tage turen til Tyskland, når tiden er den rigtige.

– Nu må vi se. Men det er ikke nogen hemmelighed, at mine amibitioner går i retning af udlandet. Gerne til for eksempel en tysk klub, hvor jeg kan blive fast mand i startopstillingen, sagde Jonas Knudsen til BT efter 3-1-sejren over Silkeborg lørdag aften.

Jonas Knudsen har spillet to A-landskampe for Danmark, og har kontraktudløb med vestjyderne til sommer.

In this article