FC Midtjylland-stjerne til England?

 

Ifølge Ekstra Bladet skulle flere klubber, heriblandt Everton, Aston Villa, Napoli og Juventus, være interesseret i den unge stjernespiller, Pione Sisto. 

Pione Sisto er en, efterhånden, eftertragtet herre på markedet. Efter de gode præstationer i forhenværende sæson med 6 mål og 4 assists i ligaen, og sine i denne sæson, hvor FC Midtjylland er at finde øverst i Superliga-tabellen, 7 mål og 2 assists, er hans talent ikke gået ubemærket hen.

Ifølge Ekstra Bladet skulle flere klubber nemlig være interesserede i at hente spilleren, heriblandt engelske Everton og Aston Villa.

Det er dog ikke kun i England, at hans navn er til at se på listen over ønskede spillere. De øvrige interesserede hold er – ifølge Ekstra Bladet –  Juventus, Sporting Lissabon, Porto FC, LOSC Lille, Olympique Lyon, HSV Heerenveen, 1899 Hoffenheim og Napoli.

Ekstra Bladet fortæller desuden, at Sistos pris måske vil ligge over 30 millioner kroner til sommer, hvilket blandt andet kan skyldes et bud på 30 millioner kroner, FC Midtjylland modtog på Sisto fra et – ifølge Ekstra Bladet – portugisisk hold.

Dog har hverken spilleren eller nogen af klubberne har udtalt sig om en potentiel transfer, og derfor vil kun tiden vise om han ender i England – eller andetsteds – eller bliver i FC Midtjylland, i hvis akademi, han er blevet opdraget.

 

In this article