FCK-talent søger spilletid andetsteds


Mikkel Wohlgemuth er for nylig kommet igennem et kompliceret skadesforløb, og i sin kamp for at udfylde potentialet overvejer midtbanespilleren nu, om et lejemål vil være at foretrække.

19-årige Mikkel Wohlgemuth har i en årrække udmærket sig som et af de mest spændende talenter fra FC Københavns School of Excellence. Midtbanedirrigenten har været anfører på det U19-hold, som imponerede ved sidst års UEFA Youth League, og i 2014 blev han kåret som det største talent i FC Københavns ungdomsrækker.

To korsbåndsskader har imidlertid sat udviklingen på pause, men efter at have siddet ude hele efteråret, er Wohlgemuth nu igen klar til kamp. Pladserne på FC Københavns centrale midtbane er dog mere end almindeligt optaget, så Wohlgemuth overvejer at lade sig leje ud for at få flere kampe unde bæltestedet:

– Jeg tænker på, at en udlejning kan blive løsningen for mig, men det kommer også an på, hvad Ståle har af planer med mig. Det var det, som Youssef (Toutouh, red.) gjorde, hvor han så er kommet tilbage og har løftet sit spil, så det kan godt være en mulighed for mig, fortæller Mikkel Wohlgemuth til tipsbladet.dk.

Wohlgemuths kontrakt med FC København, for hvem han debuterede allerede som 17-årig, udløber i 2016.

In this article