FCN forlænger med stortalent

FCN har valgt at forlænge den unge Mathias Hebo Rasmussens kontrakt helt frem til sommeren 2019.

FC Nordsjælland har i de seneste år været en af Superligaens dygtigste til at fremproducere talenter, og de har forlænget med en der muligvis kunne være den næste Superliga-profil. Man har nemlig forlænget kontrakt med 19-årige Mathias Hebo, som i sommers blev rykket op i Superliga-truppen.

– Hebo har arbejdet hårdt for at komme her til. Hans engagement og dedikation for klubben, holdet og sine holdkammerater er fremragende. Hebo er altid parat når der er brug for ham, og hans hårde arbejde sammen med de fodboldmæssige kvaliteter har gjort ham fortjent til en ny kontrakt, fortæller cheftræner Olafur Kristjánsson til klubbens hjemmeside.

– Vi har i Mathias en dygtig spiller, som på trods af sin unge alder besidder nogle lederegenskaber og så har han ydermere vores værdier inde under huden efter sin tid i vores ungdomsafdeling. I den nuværende proces hvor vi er i gang med at integrere historisk mange helt unge spillere fra egen u-sektor i Superliga-truppen, er disse kvaliteter ekstremt vigtige. Hans gode humør og lyst til at arbejde hårdt for ikke kun at udvikle sig selv, men også sine holdkammerater, er noget vi sætter pris på, tilføjer sportschef Jan Laursen.

Hebo Rasmussen har indtil videre fået tre kampe i Superligaen.

In this article