Formstærk U17-landsholdsspiller: Skal holde niveauet

Han spiller på U17-landsholdet, fører den landsdækkende ungdomsliga og så scorer han masser af mål. Nej, der er ikke meget, Anders Dreyer har at klage over.

De var fremragende i efterårssæsonen, Esbjergs U17-hold. Talentudviklingen og iveren for at udvikle sig blomstrer i Vestjyllands hovedstad, hvor Lars Vinds tropper overraskede alt og alle, og efter første halvdel af turneringen fører de blåstribede den landsdækkende ungdomsliga. Holdets største profil er Anders Dreyer.

Den vævre, målfarlige og yderst sympatiske unge fodboldspiller kigger sammen med D’ BOLD frem mod den nye sæson:

-Jeg forventer at vi spiller på samme måde som vi gjorde i efteråret, og at vi kan blive ved med at spille godt, og vinde nogle kampe, siger angrebsprofilen til D’ BOLD.

Hvis Esbjergs U17-holds sæson var god, så var Dreyers formidabel. 10 sæsonmål og landsholdsudtagelser er blot noget af det, som vestjyden præsterede i 2014. I 2015 skal han fortsætte de gode takter:

-Målsætningen er, at jeg skal blive ved med at holde det niveau jeg havde i den første halvdel (af sæsonen red.), med at lave mål og lave målgivende afleveringer. Det er det, jeg skal bygge videre på, er ordene fra Dreyer.

Der er som altid punkter, hvor man kan forbedre sig. Det er U17-landsholdsprofilen da også godt klar over, og i fællesskab med træner Lars Vind har den 16-årige offensivspiller et bestemt sted, hvor han skal blive bedre:

-Presspillet. Presspillet skal blive bedre fra min side. Det synes jeg også selv, at det skal, for kan jeg blive bedre i presspillet, så bliver jeg også en bedre fodboldspiller.

Mens der bliver arbejdet med presspillet og forberedt sig til forårssæsonen i U17-ligaen, er der blandt klubbens trænere spekuleret i, hvordan stortalentet kan udvikles bedst muligt. Træning med U19-holdet skal i fremtiden optimere angriberens spil:

-Jeg skal op og træne med U19 noget mere – det gør mig bedre, siger Anders Dreyer og tilføjer, at træningen med de ældre spillere går noget hurtigere, end hvad han er vant til. Han afviser dog alle rygter om, at han skal spille i U19-ligaen. Han føler sig nemlig godt tilpas i U17-regi:

-Jeg skal spille U17, og det er fint for mig at træne deroppe, men spille med de kammerater, der er på U17-holdet, lyder den afsluttende bemærkning fra en spiller, vi med sikkerhed kommer til at høre mere til i fremtiden.

In this article