Hebo efter folængelse: Håber på mere spilletid

Mathias Hebo er stolt efter forlængelsen med FC Nordsjælland og har nu ambitioner om mere førsteholdsfodbold.

Det 19-årige talent Mathias Hebo har forlæget sin kontrakt med FC Nordsjælland med et år, så den løber frem til sommeren 2016. Det har givet ham mere blod på tanden vedrørende førsteholdet, og han håber på at kunne få mere spilletid.

– Jeg har været rigtig glad for den tid jeg har været i klubben, min udvikling har været god. Jeg kom lidt som en lille dreng til klubben, men føler at jeg begynder at vokse til en spiller der kan være med på det her niveau. Jeg er super stolt over, at klubben har vist mig denne tillid, og jeg vil gøre alt for at betale den tilbage, siger midtbanetalentet til FC Norsjællands hjemmeside og fortsætter:

– Jeg håber selvfølgelig på at kunne få mere spilletid i fremtiden, men det handler om at være klar når der er brug for mig, og så ellers bare gribe de chancer man får, som en ung spiller, siger Hebo.

Mathias Hebo blev rykket op i Nordsjællands Superligatrup i sommers.

 

 

 

In this article