Hobros topscorer: Tror ikke på topscorer-titel

Mads Hvilsom tror ikke for alvor på, at han efter 33 runder i Superligaen ender som den mest scorende.

Både Hobro-angriberen Mads Hvilsom og den nye FC Midtjylland-spiller Martin Pusic har efter 17 kampe i Superligaen scoret ni mål. Derfor kunne noget tyde på, at det i foråret udviklede sig til en tvekamp mellem de to angribere.

Men den vogn hopper 22-årige Mads Hvilsom fra Hobro ikke på. Han tror ikke, at han for alvor kan presse østrigske Martin Pusic i kampen om Superligaens topscorertitel.

– Jeg vil da gå efter det, men jeg tror det ikke. FCM har i Martin Pusic købt en fantastisk angriber og med al respekt for vores hold, så får jeg ikke lige to-tre 100 procentschancer pr. kamp, som han kommer til at få, siger Mads Hvilsom til Ekstra Bladet.

Mads Hvilsom og Hobro indleder søndag Superligaen med en udekamp i SønderjyskE.

In this article