Lucas A. efter ny, dyr konkurrent: Skal være mere effektiv

Ajax har indkøbt en stærk konkurrent til Lucas Andersen, da de har betalt 55 millioner for at hente Daley Sinkgraven i Heerenveen, men Andersen lader sig ikke ryste.

Lucas Andersen har haft et godt efterår Ajax, hvor han har fået massere af spilletid. På trods af det, har Ajax valgt at hente stortalentet Daley Sinkgraven i Heerenveen, og offensivspilleren ligner umiddelbart en stærk konkurrent til Lucas Andersen.

Ajax betalte angiveligt hele 55 millioner kroner for den 19-årige hollænder, men for at beholde sin startplads, vil Lucas Andersen hellere kigge ind ad.

– Jeg føler mig godt tilpas på holdet, og jeg håber, at jeg har opnået rigtigt gode resultater. Jeg har det godt, er i god form og ønsker at vise mit eget spil frem, siger danskeren til soccernews.nl ifølge tipsbladet.dk.

– Selvfølgelig er jeg stadig nødt til at være meget mere effektiv, med mål og assists. Det har set bedre ud på det seneste. Jeg er en spiller, der skal afgøre en kampe.

Ajax-træner Frank de Boer er enig med Andersen, og uddeler også ros til danskeren.

– Han ved, hvad han kan. Han er en klog fyr, og han har et virkelig stort arsenal i sin bagage, siger de Boer.

Søndag møder Ajax Vitesse, og her skal hovedstadsklubben prøve, at indhente nogle af de ni point, de har op til førstepladsen PSV Eindhoven.

In this article