OB forstærker U19-holdet

De fynske mastodonter fra Odense Boldklub har sikret sig FC Svendborgs 17-årige Jonas Hansen. Midtbanespilleren har underskrevet en 1½-årig lang aftale med de stribede.

Trods sin beskedne alder har den unge midtbanespiller allerede gjort sig bemærket på Svendborgs 2.divisionshold, hvor han i 2014 fik sin debut. Det har meget naturligt gjort Hansen til en eftertragtet spiller på markedet, hvilket nu altså munder ud i en kontrakt med OB.

Til at begynde med skal Jonas Hansen være tilknyttet odenseanernes U19-trup, men det er på sigt målet, at integrere den 17-årige på klubbens Superligahold. Det fortæller OB’s talentchef Uffe Pedersen:

– Vi glæder os over, at Jonas valgte OB, og vi vil gøre vores bedste for at udvikle ham til en Superligaspiller sideløbende med hans personlige og uddannelsesmæssige udvikling, siger Uffe Pedersen til ob.dk.

OB’s sportsdirektør er da heller ikke i tvivl om, at det netop hentede OB-talent er en dygtig fodboldspiller:

– Han har i en alder af 17 år vist, at han ikke alene kan være en del af et 2. divisionshold, men også at han kan gøre sig bemærket som en markant spiller, der ofte gør en forskel, lyder det fra talentchefen.

Jonas Hansen startede som 10-årig i Svendborg, inden turen gik til Tved. Herefter fulgte sæsoner som U15- og U17-spiller i den nu lukkede klub FC. Fyn, hvorefter ringede sluttede, og midtbanespilleren vendte tilbage til Svendborg.

Men nu er OB som bekendt Hansens næste destination, og her bliver han interessant at følge. Hvis alt går efter planen, bliver han odenseanernes næste hjemmeavlede stortalent.

In this article