Op- og nedtur i tysk danskerbrag

Der var dansk optur og nedtur da Eintracht Braunschweig og RB Leipzig tørnede sammen mandag aften. Resultatet var ingen af delene da kampen endte 1-1.

Der var både optur og nedtur da de to danskerklubber, Eintracht Braunschweig og RB Leipzig, tørnede sammen mandag aften. Begge danskere startede på banen, men kun en af dem formåede at holde alle de 90 minutter uden at blive vist ud. Yussuf Poulsen modtog nemlig hans andet gule kort efter 87 minutter imens at Braunschweig-danskeren, Emil Berggren, derimod kom på tavlen.

Der skulle ikke gå mange minutter før den ene dansker var i fokus, da Yussuf Poulsen modtog hans første gule kort. Hjemmeholdet styrede kampen og inden pausen indtræf den danske optur da Emil Berggren scorede på et oplæg fra Marc Pfitzner. Det var første mål af danskeren der her til vinter skiftede Hobro IK ud med de tyske Bundesliga-nedrykkere fra Eintracht Braunschweig. Føringen holdt til pausen.

I anden halvleg faldt flere gule kort og de fleste kunne være bekymret over at Yussuf Poulsen lå skadet på banen. Dog kunne han være med til at se sit hold udligne. Udligningen var knap og nap det sidste man så til Leipzig-danskeren, da han med tre minutter igen modtog hans andet gule kort og måtte gå af banen før tid.

Trods det røde kort holdt RB Leipzig helt til slut og er stadig otte point fra en slutspilsplads, imens at Braunschweig og Berggren er fire point fra en slutspilsplads. En anden danskerklub fører endnu 2. Bundesligaen, nemlig Ingolstadt der har Leon Jessen i truppen. Jessen har endnu ikke spillet for det tyske førerhold, meget på grund af skader.

In this article