Patrick Olsen vil blive i udlandet

Patrick Olsen er stadig på udsigt efter en ny arbejdsgiver, efter han er blevet løst fra sin kontrakt med italienske Inter. Men perspektiverne skal vendes en ekstra gang med agenten, inden kontrakten underskrives, og den nye klub skal gerne findes uden for Danmarks grænser.

Efter en lang tid på bænken i storklubben Internazionale i støvlelandet, blev Patrick Olsen udlånt til nyberømte Stømgodset, som netop har været i mediefokus efter salget af vidunderbarnet Ødegaard. I det norske var succesen dog også begrænset, og efter at Inter netop har revet hans kontrakt med dem i stykker, står den 20-årige midtbanespiller nu tilbage uden kontrakt.

Men hvis man spørger hans spilleragent Niclas Jensen, er der ikke noget tidspres i jagten på den nye arbejdsgiver.

– Vi har nogle forskellige muligheder, som vi vejer op mod hinanden, og vi forventer, at vi snart kan tage en beslutning. Patrick vil gerne blive i udlandet, og det er også de muligheder, der er lige nu. Vi stresser ikke med noget, for det er vigtigt, vi tager den rigtige beslutning, fortæller den tidligere landsholdsspiller til bold.dk.

Desuden er det et kriterie, at midtbanesliderens næste klub rent geografisk holder til i udlandet.

– Patrick udtalte selv for nylig, at han gerne vil blive i udlandet, og det er det, vi arbejder ud fra.

Ifølge bold.dk forventes Patrick Olsens fremtid at være afgjort senest om 14 dage.

In this article