Poulsen og Leipzig i ny skuffelse

Ambitiøse Red Bull Leipzig med Yussuf Poulsen på holdet tabte lørdag eftermiddag med 0-1 til FSV Frankfurt i den tyske 2. Bundesliga. Håbet om oprykning synes nu endnu længere væk.

2015 har ikke været et godt år for Rassenballsport Leipzig, som klubben er blevet forpligtet at kalde sig. I årets første kamp tabte man med 2-0 til upåagtede Aue, hvorefter klubben i onsdags valgte at fyre træner Alexander Zorninger. Ny mand i sædet er tidligere U17-træner Achim Beierlorzer, der lørdag eftermiddag havde første arbejdsdag i den storsatsende Red Bull-ejede klub.

Det blev ikke nogen succes.

Oprykning til Bundesligaen synes langt væk for Poulsen og Leipzig
Oprykning til Bundesligaen synes langt væk for Poulsen og Leipzig

Efter en målløs første halvleg kom gæsterne fra FSV Frankfurt foran. Scoringen faldt i det 58. minut og blev trods massivt overtag i boldbesiddelse og skudforsøg i Leipzigs favør kampens sidste. Yussuf Poulsen var på banen i samtlige 90 minutter, men kunne altså ikke forhindre det kedelige resultat.

Med nederlaget er der nu hele otte point op til den play-off plads, som Red Bull Leipzig sigter efter. Trods holdets dårlige stime har den danske landsholdsspiller rigeligt med personlig succes. Således er han den nordtyske klubs topscorer. Yussuf Poulsen har scoret otte sæsonmål.

In this article