Skader åbner for Berggreen-start i danskeropgør

Eintracht Braunschweig er ramt af flere skader, og det kan være en hjælpende hånd til danske Emil Berggreen.

På mandag er der danskeropgør, når Eintracht Braunschweig tager imod RB Leipzig i 2. Bundesligaen. Det er de to angribere Emil Berggreen og Yussuf Poulsen, der spiller for henholdsvis Braunschweig og Leipzig, der mødes i en kamp, der inden sæsonen ville blive betragtet som en topkamp. Det er dog ikke tilfældet.

Braunschweig, der i sidste sæson rykkede ned fra “den rigtige” Bundesliga, har skuffet, og er blot på femtepladsen, mens Leipzig, der trods oprykningen fra 3. Bundesligaen i sidste sæson, var udråbt til oprykningskandidater, er på en ottendeplads.

Emil Berggreen kom til Eintracht Braunschweig i januar, men har kun fået to indhop. Det bliver der muligvis lavet om på i denne kamp. Braunschweig har flere skader, og det kan betyde en startdebut til Berggreen.

– Vi er nødt til at være kreative, når det kommer til udvælgelsen af truppen, siger Braunschweig-træner Torsten Lieberknecht.

Emil Berggreen kommer højest sandsynligt til at kæmpe med den tidligere Esbjerg-spiller Mushaga Bakenga om startpladsen.

In this article