Vigen skadet i sejr over tophold

Lasse VigenFulham F.C. viste tidligere i dag, hvorfor de spillede Premier League-fodbold i sidste sæson, da de slog Championship-førerholdet Derby County.

Kampen endte 2-0 og dermed endte Fulham en stime på 8 sejrsløsekampe i træk. Danskeren Lasse Vigen Christensen spillede 43 minutter af kampen på den centrale midtbane, inden han måtte udgå med en skade.

– Jeg håber, det er ikke alvorligt, og at han ikke vil være ude for længe, siger Fulham-manager Kit Symons til London 24.  Han vil blive vurderet, og vi vil vide mere i morgen. Det ser ud som om, at han har skadet sin anden hase denne gang.

Den blot 20-årige dansker kom til klubben i 2012, hvor det i starten ikke blev til spilletid. Nu spiller Lasse Vigen fra start og har gjort det, de sidste mange kampe. Derfor irriterer det Lasse Vigen endnu mere, at skaden kommer så kort tid efter en anden.

– Han var i en funklende form, inden hans sidste skade og han spillede sig tilbage igen. Men han har været frustreret, fordi tempoet og eksplosiviteten ikke var kommet helt tilbage, fortsætter Fulham-manageren.

Selvom Fulham fik tre point i dag ligger de stadig i den nedre halvdel af tabellen, og det må være klart at foretrække, at en klub af Fulhams kaliber, som minimum skal kæmpe om oprykning. De er nu otte point over stregen.

In this article