Steinlein: Champions League klubber havde Sisto på radaren

 

Pione Sisto var efterårets største superliga-stjerne da han gjorde fantastisk figur for førerholdet FC Midtjylland. Og klubbens sportslige direktør, Claus Steinlein, udtaler også at det var storhold, som kunne bruge den unge dansker.

I efteråret var det den unge kant, Pione Sisto, der var superligaens største seværdighed efter manges meninger. Den kreative midtbane spiller har scoret syv mål i 19 kampe for midtjyderne i denne sæson og derfor er den unge dansker også i søgelyset i mange klubber – men den unge dansker skifter ikke før til sommer hvis det står til klubbens sportslige direktør, Claus Steinlein.

Jeg tror ikke, at vi kan finde et bedre sted for Pione at udvikle sig lige nu. Han spiller fast og føler sig tryg her. Vi ville heller ikke holde på ham, hvis vi ikke mente, at han kunne lære mere her i klubben. Men til sommer er det klart, at vi igen må kigge på, hvad der kommer og tage stilling til det der, siger Claus Steinlein.

Steinlein afslører også størrelsen af klubberne som er interesserede i Sisto, men ikke nogle bestemte klubber.

– Det er klubber, der skal spille Champions League efter jul, og som vi normalt ikke hører fra i FCM, siger Claus Steinlein til Ekstra Bladet.

Hvis Pione Sisto spiller ligeså godt som i efteråret, så er der stor sandsynlighed at nogle klubber ved udnytte hans potentiale som nordens største talent, som Steinlein siger. Han har efter ham selv godt styr på norden.

– Jeg vil mene, at vi har godt styr på det nordiske marked, og jeg kan ikke selv få øje på et større talent i Norden end Pione Sisto lige nu.

In this article