Steinlein: Intet større talent end Pione

FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein slår fast, at han ikke kan få øje på et større talent i Norden for tiden end jydernes egen Pione Sisto. 

Superligaens absolut hotteste navn Pione Sisto er på alles læber. Den jyske tekniker, der sidste år fik tildelt dansk statsborgerskab, er i søgelyset hos flere af Europas store klubber.

Ekstrabladet beretter om, at Hamburger SV arbejder hårdt på at få fat i den 20-årige dansker, mens portugisiske klubber som FC Porto og Sporting Lissabon skulle være klar til at kæmpe med om at få Sistos underskrift.

Hos Midtjylland ved de godt, at de har en aldeles dygtig fodboldspiller på lønningslisten.

– Der er klubber, der skal spille Champions League efter jul, og som vi normalt ikke hører fra i FCM. Jeg vil mene, at vi har godt styr på det nordiske marked, og jeg kan ikke selv få øje på et større talent i Norden end Pione Sisto lige nu, siger sportsdirektør Claus Steinlen til Ekstra Bladet.

Han tilføjer desuden, at det ikke er aktuelt for Midtjylland at lade Sisto komme til prøvetræninger hos de store europæiske klubber, ligesom det var tilfældet for norske Martin Ødegaard inden skiftet til Real Madrid.

Pione Sisto har i denne sæson scoret syv mål i 17 kampe.

In this article