Thomsen tøver med forlængelse

 

AaB vil belønne Nicolaj Thomsen for sin enorme udvikling med en kontraktforlængelse, men Thomsen skal lige se tingene an først.

AaB-spiller Nicolaj Thomsen har været igennem en enorm udvikling de seneste år, og klubben vil derfor belønne den talentfulde midtbanespiller med en ny kontrakt. Thomsen har dog ikke travlt med, at få skrevet under på AaBs tilbud.

– Jeg har aftalt med min agent, at vi venter lidt og ser hvad der sker. Det er rigtigt, at jeg måske kunne tjene mere på en ny aftale, men lige nu er pengene ikke det vigtigste. Jeg vil hellere kigge på mulighederne for et udenlandsk skifte til sommer, fortæller Thomsen til Ekstra Bladet

– Jeg tænker, at hvis jeg spiller et godt U21-EM, så vil der måske komme nogle interessante tilbud.

Thomsen har opnået 14 præstationer for AaB i den indeværende sæson og har lavet én assist.

In this article