Thorup tilfreds med EM-lodtrækning

Jess Thorup var en tilfreds mand efter dagens lodtrækning til EM-kvalen til U21-EM i 2017.

Danmark ser frem mod sommeren, hvor det danske U21-landshold har kvalificeret sig til EM. Men allerede nu ved vores unge drenge hvem de skal krydse klinger med i EM-kvalen til EM i 2017.

Rumænien, Bulgarien, Armenien, Wales og Luxembourg blev trukket op af bowlen, hvilket gjorde Jess Thorup forholdsvis tilfreds. Specielt Rumænien fra næstbedste seedningslag var en ønske-modstander i forhold til de andre hold, der gemte sig i puljen.

– Umiddelbart kunne det have været værre end Rumænien. Vi kunne have trukket Belgien, Rusland eller Schweiz, så på den måde er rumænerne okay, siger Jess Thorup til Ritzau.

Selvom Jess Thorup udviser stor tilfredshed over dagens lodtrækning må han stadig indrømme, at der ikke er det store kendskab til de kommende modstandere.

– Jeg kigger først og fremmest på koefficienterne, men jeg skal jo blankt erkende, at jeg ikke kender landene i dybden endnu. Det specielle ved ungdomsfodbold er jo, at der pludselig kan komme gode årgange, slutter Thorup.

Danmark er havnet i gruppe A med Tyskland, Serbien og Tjekkiet. Danmark spiller åbningskamp mod værtsnationen Tjekkiet d. 17. juni.

In this article