Vestergaard har tanket selvtillid i Werder Bremen

 


Jannik Vestergaard nyder tilværelsen i Werder Bremen, hvor han sammen med holdet har oplevet stor succes siden skiftet i januar.

22-årige Jannik Vestergaard var endt i en uheldig situation i Hoffenheim, hvor spilletiden for midterforsvareren var stærkt begrænset. Skiftet til Werder Bremen har i midlertid været en ubetinget succes så langt. Klubben har på seks kampe bevæget sig fra at være Bundesligaens prügelknabe til en 8. plads, og siden skiftet har Jannik Vestergaard været en fast del af træner Skrypnyks startende 11. Vestergaard beskriver succesen således:

– Den start her har virkelig været med til at give mig tro på egne evner og på, at jeg hører til i Bundesligaen, fortæller han til TV2 Sporten.

U21-profilen erkender, at den manglende tillid i Hoffenheim påvirkede ham, men er lykkelig for den positive udvikling i Werder Bremen:

– Det er dejligt bekræftende, at man rent faktisk godt kan efter et stykke tid uden tillid. Jeg vil ikke sige, at jeg var begyndt at tvivle på mig selv, men jeg mistede lidt selvtillid i de perioder, hvor det ikke fungerede optimalt.

Jannik Vestergaard står indtil videre noteret for fire kampe i den grønne trøje.

In this article