Viktor Fischer nærmer sig afslutningen på skadeshelvede


Ajax’ danske stortalent, Viktor Fischer, ser ud til snart at kunne spille fodbold igen efter en drilsk baglårsskade, som har holdt ham ude i et omkring et år. 

Viktor Fischer var for ikke længe siden blandt de varmeste talenter på markedet i international fodbold, men dette fine omdømme har været sat på prøve af en række problematiske skader, som stort set afholdt Fischer fra at spille fodbold i hele 2014. Nu er kantspilleren dog eftersigende ved at kunne træne igen. Det skriver Voetbal Internatiol ifølge tipsbladet.dk.

I den kommende uge skal Fischer teste sit skrøbelige baglår, og derfra skal træningsmængden løbende øges. Der vil dog stadig gå flere uger, før vi kan se Viktor Fischer på banen igen for Ajax, som for tiden er skuffende ni point efter førerholdet fra PSV Eindhooven.

Fischer slog igennem på Ajax’ mandskab i sæsonen 2012/13, hvor han i en alder af 18 år scorede 10 mål i Eresdivisen.

In this article