Zohore ophæver med Fiorentina

Kenneth Zohore er her på transfervinduets sidste dag blevet løst fra sin kontrakt hos italienske Fiorentina. Han er nu fri til at finde en ny klub.

Kenneth Zohore har siden sit skifte fra FC København til Fiorentina ikke rigtig formået at slå igennem. Derfor er det blevet til lejeaftaler hos Brøndby og IFK Göteborg, dog uden nogen videre permanent handel.

Zohore har dog selv udtrykt, at han ikke ønskede at forsætte hos Viola og siden da har der været flere klubber der har villet hente den store angriber til.

Den italienske Serie B-klub Vicenza var som de første interesseret – senere kom der bud fra den belgiske klub Mouscron, hvor handelen simpelthen på komisk vis gik i vasken, da selveste Sultanen af Oman var i færd med at overtage klubben.

Nu er Kenneth Zohore dog helt og aldeles fri til at finde sig en ny arbejdsgiver. Ifølge meddelser fra Zohores agentbureau, Paramount Sports Management, er danskeren nu blevet løst fra sin kontrakt hos Fiorentina og dermed klar til at finde en ny arbejdsgiver.

Kenneth Zohore er derfor heller ikke nødt til at finde sig en klub inden transfervinduet lukker i nat.

In this article