15-årig FC Midtjylland-spiller vil være blandt verdens bedste

Christian Tue Jensen fra FC Midtjyllands U17-hold er blot 15 år gammel, men drømmer allerede nu om en stor karriere.

Der er i disse måneder masser af fokus på det danske U21-landshold, som bugner af talent. Men noget tyder på, at 94-årgangen ikke er den eneste, som indeholder danske stjernefrø. Således løber der i FC Midtjylland en 15-årig gut rundt ved navn Christian Tue Jensen.

Han har været til prøvetræning i Bayern München og Liverpool og spiller nu med de to år ældre drenge på FC Midtjyllands ungdomsakademi.

Men selvom han allerede har fået mange eksklusive oplevelser, har offensivspilleren stadig mod på mere.

– Det giver mig meget motivation at opleve andre fodboldkulturer. Jeg skal ikke kun sammenligne mig med de bedste i Danmark. Hvis jeg skal opnå mine mål, skal jeg være blandt de bedste i verden i min årgang, fortæller den ambitiøse knægt til Jyllandsposten.

Tidligere har FC Midtjylland fostret spillere som Simon Kjær, Winston Reid og Viktor Fischer og nu kan Christian Tue Jensen altså blive den næste i rækken af landsholdsspillere.

In this article